Youth Shaklee Membantu Menghilangkan Jeragat

Youth Shaklee Membantu Menghilangkan Jeragat

Bagaimana Youth Shaklee boleh membantu menghilangkan jeragat?

Kunci untuk mengccapi kulit yng cantik, kelihatan muda adalah dengan mempercepatkan pembaharuan sel kulit kepada kadar yang lebih cepat. Kulit yang muda melakukannya dengan mudah. Ia akan memperbaharui pada kadar yang optimum dan menghasilkan semua kolagen  dan elastin yang kita perlukan untuk kulit yang lembut, gebu serta berseri.

Tetapi dengan meningkatnya usia kita , keserian itu akan hilang. Pembaharuan sel kita akn menjadi perlahan dan kolagen dan elastin yang dihasilkan akan berkurangan.

Berbeza dari produk penjagaan kulit yang lain, teknologi canggih Shaklee bukan sahaja menangani penuaan di permukaan , malah ia bertindak pada sel kulit anda.

Ini bermakna yang kami tidak hanya menyediakan manfaat perlindungan dan pembaikan, kami juga menyokong fungsi penting sel yang dapat memulihkan keremaajaan dan seri wajah.

Rangkaian penjagaan kulit Youth direka untuk memastikan dunia sekeliling melihat anda seperti bagaimana anda melihat diri sendiri dengan memperbaharui sel-sel kulit anda supaya bertindak lebih muda. Shaklee menjanjikan rangakaian penjagaan kulit Youth bukan sahaj menambah  baik kesihatan kulit anda secara dramatik malah dijamin mampu mengubah usia kulit anda untuk kembali muda.

Shaklee tahu bahawa Youth akan mengubah bagaimana anda melihat diri sendiri, tetapi bagaimana Shaklee buktikan bahawa kulit anda sememangnya menjadi lebih muda? Dihasilakn secara klinikal oleh pakar kulit bertaraf dunia , Indeks Usia Kulit mengukur tanda-tanda penuaan kulit dengan data klinikal yang berasaskan fakta.

Keputusan klinikal tanpa kompromi

Kami telah membuktikan bahawa anda tidak perlu mengorbankan keselamatan dan ketulenan untuk keberkesannya

Produk-produk Youth adalah

100% vegan

Hipoalergenik

Non-Comedogenic (tidak menyumbatkan liang pori)

Diuji oleh ahli dermatologi

Diuji oleh ahli oftalmologi

Senarai komprehensif “Bebas dari” Shaklee mengandungi lebih dari 1,500 bahan kimia berbahaya dan bahan-bahan yang boleh dipersoalkan yang anda tidak akan dapati di dalam mana-mana produk Youth

 

 

Testimoni Pengguna Youth

 

Shaklee telah membuktikan yang Shaklee tidak perlu mengorbankan keselamatan dan ketulenan untuk keberkesanan. Ke semua produk Shaklee telah direka dan dihasilkan tanpa bahan kimia yang merbahaya  dan tiada bahan-bahan yang mungkin dipersoalkan seperti produk-produk lain yang memberikan impak kepada anda dan bumi kita.

 

Leave a Comment

CommentLuv badge