Tip Hilangkan Ketagihan Merokok – Gritz Aromatherapi Shah Alam

Tip Hilangkan Ketagihan Merokok – Gritz Aromatherapi Shah Alam

Inhaler aromaterapi adalah salah satu cara paling mudah untuk penggunaan minyak pati bersama anda di mana sahaja anda berada dan merupakan alternatif terbaik pengganti kepada diffuser di rumah.

 

 

Penggunaan kerap inhaler aromatherapi ialah sebagai sebahagian dari rutin hidup yang akan membantu tubuh dan merawat masalah kesihatan yang dihadapi di mana minyak pati yang mengandungi molekul-molekul halus mampu menyerap ke dalam aliran darah dan seterusnya dihantar ke seluruh sistem tubuh dan juga ke otak seterusnya akan bertindak mengikut keperluan masalah yang dihadapi.

Terdapat 6 jenis inhaler yang mana setiap satunya mengandungi beberapa minyak pati gred terpilih untuk memberi kesan teraputik kepada fizikal, emosi dan mental penggunanya.

 

 

Inhaler Memory/Fokus

Gabungan dari campuran 100% minyak pati untuk meningkatkan daya ingatan dan juga membantu penggunanya untuk fokus dalam pekerjaan/pembelajaran. Ianya menjadi pilihan pelajar-pelajar sekolah, kolej dan universiti untuk kekal fokus semasa mengulangkaji pelajaran.

Inhaler Breath Easy/Sinusitis

Gabungan dari campuran 100% minyak pati untuk mengurangkan sesak nafas, hidung tersumbat, sakit kepala, merawat batuk, melegakan alergi dan gejala sinusitis serta memperbaiki sistem pernafasan anda

Inhaler No Smoking

Gabungan dari campuran 100% minyak pati untuk membantu menenangkan saraf, mengurangkan nafsu untuk merokok, menyegarkan anda dan membantu mengimbangi mood anda. Ia sangat sesuai membantu anda atau pasangan untuk berhenti merokok

Inhaler Strong Immune

Gabungan dari campuran 100% minyak pati untuk menyokong sistem imun agar sihat dan kuat bagi memastikan anda sihat dan bebas dari sebarang penyakit sepanjang tahun.

Inhaler Stress Relief

Gabungan dari campuran 100% minyak pati yang baik untuk sistem saraf bagi membantu memberi ketenangan , relaksasi, meningkatkan ketenangan jiwa, meningkatkan tidur, melegakan kebimbangan dan serangan panik.

Inhaler Craving Free

 

 

Gabungan dari campuran 100% minyak pati untuk membantu mengurangkan keinginan makan, detoks tubuh, membendung keinginan untuk makan berlebihan dan mengurangkan tekanan. Ianya sering menjadi pilhan kaun wanita yang ingin mengurangkan selera makan dan membantu untuk menurunkan berat badan.

 

11 sebab Inhaler Gritz Aromatherapy Menjadi Pilihan No 1 Di Seluruh Malaysia

 

Gunakan Tanpa Was-was mempunyai kelulusan KKM

Efektif – Penyedutan adalah salah satu cara yang paling berkesan untuk mendapatkan manfaat terapeutik dari minyak pati (Essential Oil)

Tiada Kesan Sampingan – Gunakan bahan semulajadi  dan tiada bahan kimia seperti mentol dan champor

Formulasi Terbaik – Founder adalah Aromaterapist bertauliah IFA (UK)

100% Minyak Pati – Terapeutik dan tulin

Mudah Alih Sangat ringan , kecil , mudah di bawa ke mana sahaja dan disimpan samada dalam poket, beg, laci meja atau kereta dan tidak akan tumpah

Privasi – Aroma yang peribadi dan tidak akan mengganggu orang sekeliling

Sesuai Untuk Semua – Selamat digunakan untuk setiap lapisan umur dari kanak-kanak hingga warga emas

Ekonomikal – Murah tetapi mampu bertahan selama sebulan atau lebih

Produk Keluaran Bumiputera – Suci, Halal dan mesra wuduk

Free Consultation – Setiap pembelian dari kami , kami akan bimbing cara-cara penggunaannya

 

Sempena harga pengenalan , anda boleh dapatkan dengan harga

RM10/seunit sahaja (harga tidak termasuk postage)

Bagi setiap pembelian 1 set (6 inhaler berlainan jenis anda layak terima hadiah istimewa dari kami)

Bagaimana nak order?

Whatsapp

Arni 010-2995619

Leave a Comment

CommentLuv badge