Shaklee Baby Produk Yang Selamat Dan Menjimatkan

Shaklee Baby Produk Yang Selamat Dan Menjimatkan

 

Ramai yang dah mengetahui tentang Shaklee Baby dan dah ramai juga yang menggunakan Shaklee Baby untuk bayi mereka. Rata-rata ramai yang berpuashati keberkesanan produk Shaklee Baby.

Keistimewaan Shaklee Baby

 

Di Formulasi Tanpa

 

Terdapat 3 jenis produk dalam Shaklee Baby dan setiap satu peranannya berbeza.

Gentle Wash

Mengandungi chamomile, lavender dan aloe vera organik, mandian yang lembut ini mententeramkan, menenangkan dan melegakan kulit. Ianya tidak menimbulkan alahan, mempunyai pH yang seimbang dan diuji untuk sensitiviti, sememangnya sesuai untuk mandian yang penuh dengan kasih sayang bagi kulit yang lebih lembut

Soothing Lotion

Lembut secara semulajadi untuk kulit sensitif

Kekalkan pipi gebu si manja dan kelembapan jari-jemarinya dengan losyen yang lembut ini. Ianya mengandungi chamomile, lavender, minyak rosemary, minyak vanila, minyak bunga matahari, minyak biji jojohba dan shea butter organik.

Message Oil

Campuran organik yang menenangkan

Minyak urut yang sangat lembut ini sememangnya sempurna untuk mengurut bayi anda pada bila-bila masa ataupun untuk digunakan sebagai pelembap selepas mandian. Mengandungi minyak biji bunga matahari, lavender dan chamomile. Ia memberikan sentuhan yang lembut dan penuh kasih sayang.

 

Testimoni Shaklee Baby

 

Lepas guna lotion Shaklee Baby kulit tak rasa berminyak macam lotion-lotion yang lain. Paling best lotion tu bau wangi sangat. Kulit pun tak rasa berpeluh bila pakai …

 

Best sangat mandian Shaklee Baby. Pekat, so tak payah letak banyak bila mandikan anak. Losyen pun pekat sangat , tak perlu risau habis cepat..

 

 

Sekarang nak masuk bulan ke 3pakai masih ada separuh botol. Pakai sedikit sahaja dah banyak buih. Lotion pun pakai sedikit sahaja. Kalau baby rasa tak selesa akak sapukan dia message oil. Pas tu dia tidur dengan lena

 

 

Shaklee baby ni bukan sahaja baby boleh pakai even ibu baby pun boleh guna. Terutama mereka yang mengalami kulit sensitif. Kesian mereka yang selalu ada gatal-gatal kulit/ kulit mengelupas setiap kali guna sabun/mandian biasa di pasaran. Feedback yang diterima ialah Wangi. lembut. mudah diserap. mata tak pedih, selamat, pekat dan menjimatkan.

 

Kisah seorang Puan yang anaknya warded disebabkan kuning. Kulit bayi memang mudah kering apabila duduk bawah lampu. Atas nasihat doktor beliau sapu losyen Shaklee dan juga minyak bayi. Alhamdullilah kulit bayi lebih lembap dan bayinya juga dapat tidur lebih lena kerana kehadiran minyak biji bunga matahari, lavendar dan chamomile dalam Shaklee baby.

Ingin maklumat lanjut Shaklee Baby boleh klik SINI

Bagi anda yang inginkan produk Shaklee Baby, boleh whatsapp Kak Arni 010-2995619

Leave a Comment

CommentLuv badge