Promosi Akhir Tahun 2017 Vivix Shaklee Beli 6 Percuma 1 Free Membership

Promosi Akhir Tahun 2017 Vivix Shaklee Beli 6 Percuma 1 Free Membership

Promosi Akhir Tahun 2017 Vivix Shaklee Beli 6 Percuma 1

Promo Vivix akhir tahun ni masih berlangsung ya, masih belum terlambat untuk dapatkan penjimatan Vivix Shaklee sepanjang bulan Disember 2017 ini. Ada 2 jenis promosi Vivix. Keduanya pun dapat Free Membership, tau

1) Promosi Beli 6 Percuma 1 Vivix:

Beli 6 botol Vivix dengan harga ahli, dan percuma 1 botol Vivix (Jimat RM503.50).
Keahlian percuma (Jimat RM70).
Penghantaran percuma (Jimat RM10).
Cash rebates 11%.
Tambahan: Boleh PWP Red Hot Cooler Bag + sudu Vivix @ RM29.89 sahaja.

(2) Promosi Beli 2 Vivix, Diskaun 5%:

Beli 2 botol Vivix dengan harga ahli, dan tambahan diskaun 5%.
Keahlian percuma (Jimat RM70).
Penghantaran percuma (Jimat RM10).
Cash rebates 5%.
Tambahan: Boleh PWP Red Hot Cooler Bag + sudu Vivix @ RM29.89 sahaja.

Bagi anda yang ingin mencuba Vivix Shaklee, bulan Disember inilah waktu yang paling sesuai kerana anda bakal dapat harga paling murah di pasaran. Lebih murah dari harga ahli tau.

Siap dapat bonus tunai (cash rebates) pertengahan Januari 2018 nanti. Penjmatan berganda.

Tapi Kak Arni nasihatkan elakkan membeli di website yang offer harga murah tu, even susu baby pun ada yang tiruan. Sayangilah badan kita  belilah dengan kami pengedar Shaklee yang sah. Dapat free konsultasi lagi.

Masa ni juga lah sesuai untuk keahlian Shaklee percuma selain dari untuk kegunaan sendiri boleh juga kongsikan dengan rakan-rakan yang lain. Setiap tahun perbelanjaan meningkat, rebutlah peluang untuk tambah pendapatan.

Sesi sekolah akan bermula lagi beberapa hari, settle untuk anak-anak masuk sekolah dah kena fikir untuk menyambut Ramadhan dan Syawal pula. Asyik fikir je kenalah masa untuk bertindak. Lama lagi lah eh tak lama pun pejam celik pejam celik dah nak masuk Ramadhan. Ehem dah habis ganti puasa 🙂

Buatlah dari sekarang masa tidak menunggu kita. Dengan hanya bermula sebagai Dropship atau Agen anda dah ada peluang untuk buat extra income boleh menampung perbelanjaan harian. Sikit sikit lama lama jadi bukit.

Whatsapp kak Arni 010-2995619 untuk maklumat lanjut ya.

*DISCLAIMER
These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Kami ialah Pengedar Sah Shaklee anda di Shah Alam, Subang, Kota Damansara dan Sungai Buluh. Penghantaran produk Shaklee menggunakan kurier ke seluruh Malaysia. Untuk order produk Shaklee, daftar keahlian, atau peluang jana pendapatan dengan Shaklee, hubungi:
Call/ SMS/ WhatsApp : 010-2995619
E-Mail : arnisyazila@gmail.com

Leave a Comment

CommentLuv badge