Jumanji Welcome To The Jungle Action Movie Memang Best Tapi ….

Jumanji Welcome To The Jungle Action Movie Memang Best Tapi ….

Hari ni kami berempat menonton movie Jumanji lakonan Dwayne Johnson atau kami panggil The Rock, Kak Arni memang peminat The Rock suka tengok lakonan dia. Hari Rabu harga tiket murah sedikit berbanding hari biasa.

Mula-mula plan nak ke MBO Damansara Utama tapi bila fikir dengan jem, nak bayar tol, parking yadda yadda ok lah kita cut it short MBO Space U8 paling sesuai orang tak ramai, tak perlu berebut parking mahupun seat dalam panggung.

Beli 4 tiket ambil sekali set combo 2 air dan 1 big popcorn tambah lagi 1 small popcorn cukuplah kudapan sepanjang hampir 2 jam movie. Tips yang paling bagus sebelum bawa anak-anak tengok movie kenyangkan perut mereka dulu di rumah , pastikan anak-anak kecil dah siap-siap buang air kecil supaya takdelah bila tengah layan movie ada yang merengek kelaparan, melompat-lompat nak ke bilik air huhu.

Basically movie ni memang best sebab penuh action dari awal lagi, ada aksi mendebarkan , ada aksi lawak cuma cuma ada adengan yang parents kena alert semasa Jack Black as Professor Shelly Aberon yang cuba menyelamatkan Nick Jones as Alex dengan bantuan pernafasan ke mulut (CPR) ia akan kelihatan seperti mereka sedang bercium. Realitinya jika kita fikir ia bantuan pernafasan it’s ok but ia boleh menjadi sesuatu yang lain .. Please alert ya.

Sinopsis Jumanji

When four high-school kids discover an old video game console with a game they’ve never heard of–Jumanji–they are immediately drawn into the game’s jungle setting, literally becoming the avatars they chose: gamer Spencer becomes a brawny adventurer (Dwayne Johnson); football jock Fridge loses (in his words) “the top two feet of his body” and becomes an Einstein (Kevin Hart); popular girl Bethany becomes a middle-aged male professor (Jack Black); and wallflower Martha becomes a badass warrior (Karen Gillan). What they discover is that you don’t just play Jumanji–you must survive it. To beat the game and ….

Silalah tonton di pawagam yang terdekat dengan anda, movie yang tak kering gusi and full of action. Of coz lebih best dari first Jumanji.

Nak lebih seronok rebut lah peluang Vivix Shaklee on sales. harga yang menjimatkan, free membership.

Whatsapp 010-2995619

2 thoughts on “Jumanji Welcome To The Jungle Action Movie Memang Best Tapi ….

Leave a Comment

CommentLuv badge