Resepi Jus Untuk Mengurangkan Kolesterol – Sesuai Untuk Mereka Yang 40an

Agak-agaknya kalau kita bagi setangkai atau setongkol lobak merah ehmm nak ke kita makan macam tu sahaja? Dah macam arnab pun ya jugak kan hehe. Tapi kalau lobak merah itu kita buat jus dan disedapkan lagi dengan tambahan buah-buahan citrus lain tentu menyelerakan, menyegarkan dan ianya juga sangat berkhasiat untuk tubuh badan kita. Resepi Jus … Read moreResepi Jus Untuk Mengurangkan Kolesterol – Sesuai Untuk Mereka Yang 40an

Tips Anti Penuaan – Kekal Muda Di Usia Tua

Eh awak ni anak-anak dah besar tapi masih awet muda, apa rahsianya? Misteri awet muda akan terungkai sebentar lagi. Bagaimana diantara kita  mampu kekal awet muda dan ramai pula yang berubah dan dan kehilangan identiti diri? Kemerosotan hormon dan kolagen membuatkan wajah seseorang berubah. Hidung mancung menjadi kemek dan kulit bibir mengecut. Tulang muka mengecil … Read moreTips Anti Penuaan – Kekal Muda Di Usia Tua

Petua Awet Muda Untuk Wanita 40an

Berapa ramai antara kita yang mengambil sarapan secara lengkap setiap hari? Kalau terlewat bangun tidur lagi kelam kabut silap-silap minum air masak pun boleh terlupa. Kalau tanya setiap orang, semua nak awet muda, nak sihat, nak kulit yang cantik akan tetapi kurang rajin nak jaga pemakanan. Saya akan kongsikan beberapa petua awet muda untuk wanita … Read morePetua Awet Muda Untuk Wanita 40an

Mahalnya Harga Sebuah Kecantikan Untuk Awet Muda

Pernah tak kita berjumpa dengan seseorang dan kita tertanya-tanya umur beliau terutamanya wanita. Peristiwa ini pernah berlaku kepada seseorang apabila menyangkakan wanita tersebut berumur lingkungan 40an dengan kulit yang halus, garis kedutan yang tidak banyak, pakaian yang elegan, bentuk tubuh yang masih tegap, hakikatnya wanita elegan tersebut berumur 60 tahun dan sudah bercucu!!! …Wow terpaku … Read moreMahalnya Harga Sebuah Kecantikan Untuk Awet Muda

Saya Takut Menopaus – Panduan dan Vitamin Shaklee Untuk Menopaus

Lambat atau cepat kita sebagai wanita kena terima hakikat bahawa kita akan menghadapi satu permulaan kehidupan baru iaitu menopaus. Persoalan yang sering bermain dalam fikiran kita atau apabila kita berhadapan dengan mereka yang sudah menopaus mungkin ibu kita, kita takut dengan menopaus atau putus haid yang mungkin akan mengganggu dari segi mental dan fizikal juga … Read moreSaya Takut Menopaus – Panduan dan Vitamin Shaklee Untuk Menopaus

Petua Menegangkan Payudara Dan Kembali Anjal

Sebagai seorang wanita yang menghampiri umur 40an pasti akan melalui pelbagai perubahan bentuk badan, salah satunya aset utama ialah payudara. Bagi yang berkahwin dan mempunyai anak proses mengandung, bersalin dan menyusukan anak mungkin berkali-kali sepanjang hidup menyebabkan payudara yang tegang menjadi kendur, eh tapi itu bukan alasan untuk anda tidak berkahwin, mempunyai anak dan seterusnya … Read morePetua Menegangkan Payudara Dan Kembali Anjal

Collagen Powder Shaklee Vitamin Awet Muda

Collagen Powder Shaklee, juga dikenali Vitamin awet muda menjadi pilihan wanita masa kini yang mementingkan kecantikan secara semulajadi, kecantikan semulajadi yang dimaksudkan ialah kecantikan dari dalam bukannya dibantu oleh bahan kimia seperti hidrokinon, seperti yang kita sedia maklum penggunaan hidrokinon berleluasa dalam industri komestik yang menyebabkan kulit anda mengelupas teruk, iritasi, kulit terbakar dan penggunaan … Read moreCollagen Powder Shaklee Vitamin Awet Muda

Cara Makan Collagen Powder Shaklee / Kolagen terbaik Di Pasaran

Bagi sesiapa yang tak pernah melihat Collagen Powder Shaklee, macam ni rupa bungkusannya, cantikkan? Belum tengok hasilnya kalau kita makan secara konsisten setiap hari 🙂 Tagline Collagen Powder Shaklee For healthier feeling, more youthful-looking skin Apakah Kolagen Kolagen merupakan protein yang paling banyak  terdapat di dalam badan manusia. Malah ia, menyumbang kepada kira-kira 75% berat … Read moreCara Makan Collagen Powder Shaklee / Kolagen terbaik Di Pasaran