Kulit Muka Tegang , Gebu, Jeragat Hilang DiUsia 40an

Kisahnya macam ni, saya pun berusia baru masuk 40an, biasalah sebagai wanita bila masuk usia 40an, macam-macam perkara yang kita fikirkan seperti perubahan bentuk badan, kesihatan secara menyeluruh, kulit muka kita yang dah mengalami pelbagai perubahan maklumlahkan 4 series. Metabolisma kita pun makin berkurangan maka lemak-lemak pun kembali berkumpul dengan galaknya ditempat-tempat tertentu, segalanya tak … Read moreKulit Muka Tegang , Gebu, Jeragat Hilang DiUsia 40an

Testimoni Video Shaklee Yang Menggemparkan

Mungkin kita menghadapai masalah yang sama seperti mereka tapi kita tak tau Vitamin yang mana bersesuaian. Dengan perkongsian Testimoni Video Shaklee yang menggemparkan ini dapat membantu dan panduan uolls mendapat kesihatan yang lebih baik. Selamat menonton Ibu Hamil Yang Cergas Ibu Hamil Kuat Boleh Naik Flight & Panjat Candi Borobudur! Fuyooo! from iReach HD on … Read moreTestimoni Video Shaklee Yang Menggemparkan

Set Kesuburan Shaklee Membantu Cepat Hamil

SET KESUBURAN SHAKLEE PERHATIAN : Bagi mereka yang sedang berusaha untuk hamil, saya sarankan anda mengambil Set Kesuburan Shaklee. Berikut adalah testimoni yang berjaya hamil selepas mengambil Set Kesuburan Shaklee dengan izin Allah jua. Assalamualaikum dan salam sejahtera. Actually lama dah nak share testi sendiri since hampir 2 bulan consume. Pada awalnya beli GLA dan … Read moreSet Kesuburan Shaklee Membantu Cepat Hamil

Vitamin Untuk Ibu Menyusu

Assalammualaikum dan Selamat PagiMulakan hari anda dengan senyuman, semoga ianya memberi cas-cas yang positif kepada kita sepanjang hari. Untuk ibu2 atau bakal ibu yang menyusukan anak, cuba elakkan stress kerana ia boleh mengganggu pengeluaran susu, makan makanan yang seimbang, pengambilan vitamin membantu menampung mana2 kekurangan dalam pengambilan makanan harian. Antara testimoni yang gembira dengan pengambilan … Read moreVitamin Untuk Ibu Menyusu

Vitamin Set Berpantang Shaklee

Bagi mereka yg masih mencari2 set berpantang, ini lah jawapannya, boleh diteruskan semasa menyusukan bayi Alhamdullilah..ari ni ari yg ke 12 sy berpantang..kali ke 3 operation. .berpantang dgn set shaklee..sgt2 membantu..luka luar cpt kering..cpt sembuh..walaupun mula2 sakit sikit2 tp berkat amalkan dgn konsisten skrng byk perbezaan..bdn segar..xletih..sentiasa rasa kenyang..pergi klink pun org akn tegur knpa jln … Read moreVitamin Set Berpantang Shaklee

Vitamin Untuk Ibu Mangandung

Shaklee merupakan vitamin yang lengkap dr ingin mengandung, mengandung, berpantang dan menyusukan. Ramai yg telah mendapat manfaat dr vitamin Shaklee. Salam Syawal warga GBS. Nak Share sikit dengan semua.Alhamdullilah syukur pada Allah. 8/8/13 genap usia kandungan sy 5 bulan. Masih berbaki 4 bulan sebelum si precious ni kuar. Terima kasih Allah sebab ditemukan dengan Shaklee dan … Read moreVitamin Untuk Ibu Mangandung

Vitamin Untuk Kecergasan

Kebanyakkan para ibu menghadapi situasi yang sama setiap hari dengan situasi testimoni berikut. Energy Tea Mix Shaklee BFF ku ♥♥♥============================Saya nak share sikit mengenai ETM ni. Baru je saya consume dalam seminggu ni tapi alhamdulillah saya jatuh cinta lagi dengan lagi 1 produk Shaklee…hehe…Saya bukanlah nak fokus pada pengurusan berat badan tapi sekadar nak test power … Read moreVitamin Untuk Kecergasan

Vitamin Untuk Sakit Lutut

Ramai yg telah mendapat kesan positif hasil pengambilan Shaklee dgn konsisten dgn izin Allah jua. Bg mereka yg selalu ibu ayah mengadu kesakitan lutut apakata anda hadiahkan mereka sesuatu yg berharga agar mereka dpt menjalani kehidupan seharian tanpa kesakitan. Jemput baca testimoni Joint Health Tablet. Salam…nak share testimoni mak sy..mak sakit dan bengkak pd lutut … Read moreVitamin Untuk Sakit Lutut

Vitamin Untuk Anak Ada Asthma

Bagi mereka yg mkn secara konsisten Mealshakes dan Omega Guard, jom baca testimoni Hari ini saya nak share tentang testimoni anak saya.Anak saya ni ada asthma n setiap kali makan or minum minuman sejuk pasti akan terkena asthma…3 bulan yg lepas saya berikan dia mealshake n omega…Syukurlah selepas menggambil supliment ini dia x diserang asthma … Read moreVitamin Untuk Anak Ada Asthma