Tip Anak-anak Mengatasi Sembelit Semasa Bulan Puasa – Shaklee Shah Alam

Bagi anak-anak yang tengah berpuasa mungkin mereka kurang minum air kosong, makan sayur atau buah-buahan selepas berbuka dan lebih menggemari air yang manis-manis. Penyudahnya mereka mengalami sembelit atau beberapa tidak ke tandas untuk membuang air besar. Akibatnya perut rasa tidak selesa, pening kepala dan mungkin lebih teruk akan muntah-muntah dan demam. Ini boleh menggangu rutin … Read moreTip Anak-anak Mengatasi Sembelit Semasa Bulan Puasa – Shaklee Shah Alam

Ikan Elak Anak Asma

Dikalangan keluarga kami sendiri ada yang mengidap asma sejak dari kecil lagi. Kesian sangat bila melihat  mereka diserang asma, susah nak bernafas, perlu banyakkan berehat. Hanya yang mengalaminya tahu bagaimana seksanya apabila asma menyerang. Faktor pemakanan seharian juga menyumbang kepada pencetus asma selain dari cuaca, alergi kepada bulu haiwan dan habuk. Mungkin ada yang tak … Read moreIkan Elak Anak Asma

Atasi Anak Cerewet Makan Dengan Mealshakes Shaklee

Bagi mereka yang ada anak-anak kecil mesti pernah atau selalu menghadapi masalah anak tak nak makan atau hanya makan makanan yang tertentu, rasa-rasanya geram tak? Dah masak penat-penat anak tak nak makan. Untuk elakkan pembaziran maknya pulak kena habiskan maka maknya yang terlebih khasiat hehe. Biasanya umur anak-anak yang mula cerewet dengan makanan ialah antara … Read moreAtasi Anak Cerewet Makan Dengan Mealshakes Shaklee

Tingkatkan Imun Anak-Anak Dengan Makanan Berkhasiat

Anak-anak adalah harta kita yang tidak ternilai dan tidak boleh dijual beli dengan wang Ringgit. Penjagaan kesihatan mereka juga sangat penting sepanjang mereka membesar dari dilahirkan hingga mereka di alam persekolahan. Sepanjang mereka membesar masalah kesihatan yang biasa dialami oleh mereka ialah demam, selsema atau batuk, Jika mereka sudah bersekolah dan tidak sihat mereka perlu … Read moreTingkatkan Imun Anak-Anak Dengan Makanan Berkhasiat

Meal Shakes Shaklee – Terbaik Untuk Anda Dan Anak Anda

7 Ogos 2014 Merupakan makanan segera yang rendah lemak dan rendah glycemic Mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan Sesuai sebagai makanan tambahan untuk kanak-kanak Perbezaan Shaklee Meal Shakes Shaklee menyediakan hidangan lengkap dan asid amino serta nutrisinya mudah diserap untuk kegunaan seharian. I diperbuat daripada bahan semulajadi – buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya, lactalbumin (sejenis … Read moreMeal Shakes Shaklee – Terbaik Untuk Anda Dan Anak Anda

Kebaikan Mealshakes Shaklee

Bulan ni Shaklee menawarkan beli 6 Mealshakes dapat 1 percuma. Menarik kan, susah nak dapat peluang yang sesekali je datang. Kalau uolls nak kulit cantik Mealshakes boleh membantu, kalau anak-anak selalu sembelit dan tiada selera nak makan Mealshakes juga boleh membantu dengan rasanya yang lazat anak-anak pasti suka. Istimewanya Mealshakes ia menyediakan hidangan lengkap dan … Read moreKebaikan Mealshakes Shaklee

Vitamin Untuk Anak Ada Asthma

Bagi mereka yg mkn secara konsisten Mealshakes dan Omega Guard, jom baca testimoni Hari ini saya nak share tentang testimoni anak saya.Anak saya ni ada asthma n setiap kali makan or minum minuman sejuk pasti akan terkena asthma…3 bulan yg lepas saya berikan dia mealshake n omega…Syukurlah selepas menggambil supliment ini dia x diserang asthma … Read moreVitamin Untuk Anak Ada Asthma

Vitamin Semasa Bulan Puasa

Assalammualaikum Dan selamat pagi, Bagi mereka yang mencari vitamin yang sesuai semasa berpuasa, boleh cuba set Mighty 3 Gems sesuai untuk mereka yang mengandung dan menyusukan bayi serta pelajar sekolah. ESP Soy Protein Isolate Powder Merupakan minuman rendah lemak, bukan GMO secara biologinya mempunyai kandungan protein yang lengkap dengan kandungan 9 asid amino perlu dan … Read moreVitamin Semasa Bulan Puasa

Sarapan Berkhasiat Untuk Otak Cerdas Dan Ligat

Bagaimana pengambilan sarapan pagi memberi kesan kepada pencapaian kanak-kanak di sekolah secara keseluruhannya? * Memberikan tenaga yang diperlukan untuk memulakan hari persekolahan * Menghilangkan simptom rasa lapar seperti sakit kepala, lesu, mengantuk dan longlai * Membantu mereka untuk berfikir lebih cepat apabila membuat kerja-kerja sekolah dan bertindak atau   menjawab pertanyaan yang diutarakan guru dengan lebih … Read moreSarapan Berkhasiat Untuk Otak Cerdas Dan Ligat