Kulit Muka Semakin Cerah Dengan Vitamin C

Mudah je kalau kita nak kulit yang cantik dengan cara yang paling selamat. Sebaiknya elakkan membeli krim yang resultnya akan nampak dalam masa seminggu kerana kita tidak tahu kandungan dalam krim yang mana kesannya akan membawa mudarat kepada badan kita. Kak Arni cadangkan pengambilan Vitamin C secara konsisten untuk kulit muka. Nak tahu kenapa Vitamin … Read moreKulit Muka Semakin Cerah Dengan Vitamin C

Ikhtiar Hamil Dengan Set Kesuburan Shaklee

Ramai dikalangan sahabat dan keluarga kita yang dah bertahun-tahun berkahwin tetapi masih belum dikurniakan anak lagi. Betul anak adalah rezeki dari Allah, dalam masa yang sama kita juga perlu berusaha dan jangan putus asa. InShaaAllah pasti ada rezeki. Terdapat pelbagai faktor yang mempengaruhi kesuburan suami isteri sebaik-baiknya berjumpalah dengan doktor pakar bagi memastikan tahap kesihatan. … Read moreIkhtiar Hamil Dengan Set Kesuburan Shaklee

Petua Menghilangkan Jerawat Belakang Badan

Jerawat dibelakang badan biasanya dialami oleh remaja dan dewasa. Mesti kita rasa tak selesa kan apatah lagi jika kita dah berkahwin, rasa segan pada pasangan kita. Takkan nak biarkan je, kena lah cari alternatif untuk mengatasinya Punca Berlakunya Jerawat Di BadanFaktor hormon terutamanya perempuan dalam lingkungan umur subur yang sering mengalami masalah jerawat. Biasanya dalam … Read morePetua Menghilangkan Jerawat Belakang Badan

Pengalaman Menaiki MRT Kwasa Sentral Ke Kajang

Assalammualaikum pembaca blog kak Arni , apa khabar semua? Walaupun hari ini hari Isnin dan hujan harap semuanya gembira, ceria dan berada dalam kesihatan yang baik sebab kita nak menjemput rezeki kan kena lah bersemangat sikit 🙂 Pada hujung minggu yang lalu sempena tambang 50% sehingga 31 Ogos 2017 Kak Arni dan suami mengambil peluang … Read morePengalaman Menaiki MRT Kwasa Sentral Ke Kajang

Set Kehamilan Shaklee – Vitamin Lengkap Untuk Ibu Hamil

Ibu-ibu yang mengandung ni kena rajin makan makanan yang berkhasiat bukan sahaja untuk anak yang dikandung malahan untuk diri sendiri juga, ingat ya anak ambil zat dari tubuh badan kita. Badan kita memang perlu sihat sebab selepas melahirkan kita akan menyusukan anak pula. Selain dari jaga pemakanan , Kak Arni galakkan ambil vitamin pre natal … Read moreSet Kehamilan Shaklee – Vitamin Lengkap Untuk Ibu Hamil

Menu Sihat Menggunakan Beras Perang

Baru-baru ni kak Arni update menu harian kak Arni. Ramai juga yang bertanya Kak Arni tengah diet ke? Sejujurnya Kak Arni tengah menjaga pemakanan harian maklumlah kan umur dah masuk 40an ni. Seboleh mungkin kita nak elak dari berat badan berlebihan. Bila berat badan berlebihan ia akan mengundang banyak ketidakselesaan dan mengganggu aktivti harian kita … Read moreMenu Sihat Menggunakan Beras Perang

Hilangkan Parut Jerawat Dengan Vitamin

Kulit menjadi semakin teruk selepas tersalah menggunakan produk yang mengandungi bahan kimia?..Kak Arni akan suggest pada customers yang mengalami masalah kulit yang berjerawat, parut jerawat, kulit kusam dan menggunakan produk tapi masih tiada kesan yang diidamkan, untuk rawat kulit dari dalam melalui pemakanan suplemen. Apabila dalaman kita dah sihat, cantik barulah kulit luaran akan semakin … Read moreHilangkan Parut Jerawat Dengan Vitamin