Tip Luka Caserean Cepat Sembuh

Caeserean …. ramai yang takut untuk dibedah semasa melahirkan anak. Macam kak Arni sendiri memang tiada pilihan berpengalaman 3 kali caeserean. Sakit ya memang sakit selepas pembedahan terutamanya selepas ubat bius hilang, nak bangun memang seksa dari perbaringan, nak duduk, nak baring semula memang menahan kesakitan hatta kalau nak batuk pun kena pegang perut. Bila … Read moreTip Luka Caserean Cepat Sembuh

Bagaimana Nak Turunkan Berat Selepas Hari Raya

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin buat pembaca blog Kak Arni 🙂 Rasanya dah lama sangat tak update blog. Dah rindu ke? Memandangkan kita masih dalam mood beraya. Ramai yang masih takut, ngeri nak naik penimbang berat maklumlah kan bila beraya ni segala makanan kita nak makan, yang berminyak, yang berlemak , yang bermacam-macam jenis, … Read moreBagaimana Nak Turunkan Berat Selepas Hari Raya