Betul Ke Bisnes Shaklee Ada Banyak Kelebihan?

Ramai yang bertanya Kak Arni, kelebihan yang kita akan terima sekiranya mendaftar sebagai ahli Shaklee? Sebenarnya ada banyak manfaat dan kelebihan jika mendaftar sebagai ahli Shaklee. Selain dari kesihatan kita semakin baik, kita boleh dapat EXTRA INCOME, MELANCONG PERCUMA, BONUS KERETA best ke best. Kelebihan Sebagai Ahli Shaklee Yang Perlu Anda Tahu Untung Runcit Jimat … Read moreBetul Ke Bisnes Shaklee Ada Banyak Kelebihan?

Resepi Muffin Pisang Yang Mudah Disediakan

8-10 biji pisang Rastali/emas2 cawan tepung (ayak)3 biji telur1 cawan gula perang1 cawan minyak1 sudu kecil baking powder1 sudu kecil bicarbonate1 penutup esen vanillaSecubit garam Ke semua bahan ni Kak Arni masukkan dalam blender. Kalau boleh pakai blender yang berasingan dari yang digunakan seharian, kut nanti ada flavour bawang, cili api haha. Lepas blend, masukkan … Read moreResepi Muffin Pisang Yang Mudah Disediakan

Berkebun Menyihatkan Fizikal Dan Mental Juga Menjimatkan Wang

Semua orang ada hobi kan, yang seronoknya hobi ni memberi banyak manfaat kepada diri kita dan dalam masa yang sama ianya menjimatkan wang kita salah satu hobi yang menjadi kegemaran ramai ialah berkebun. Secara peribadinya, berkebun dengan Kak Arni ibarat langit dan bumi , dah cuba beberapa kali kami kurang chemistry haha. Maka mencari lah … Read moreBerkebun Menyihatkan Fizikal Dan Mental Juga Menjimatkan Wang

Keistimewaan Dan Kebaikan Vivix Shaklee

Kak Arni sering diajukan pertanyaan tentang Vivix Shaklee. Vixix merupakan suplemen anti penuaan terbaik di dunia yang dibangunkan selepas penyelidikan bertahun-tahun oleh Shaklee. Di dalam satu penemuan utama, kajian klinikal menunjukkan ramuan aktif Vivix berupaya mengaktifkan pengawalan utama genetik yang menolong melambatkan penuaan pada tahap selular. Ramuan Vivix telah menunjukkan ia memberi impak kepada 4 … Read moreKeistimewaan Dan Kebaikan Vivix Shaklee

Tip Penjagaan Moden Untuk Bersalin Caeserean

Bila dengar kena bersalin caeserean semua dah takut kan, takut perut kena belah, takut perut berparut. Pelbagai perasaan masa tu. Sedangkan sepatutnya kita bersyukur yang kita ada pilihan lain untuk keluarkan baby kita dengan selamat. Ada pelbagai sebab kenapa ibu-ibu kena caeserean, pengalaman kak Arni sendiri masa anak pertama memang dah sakit contraction selang 5 … Read moreTip Penjagaan Moden Untuk Bersalin Caeserean

Suplemen Bantu Kecilkan Fibroid, Hilangkan Cyst

Suplemen boleh membantu mengecilkan fibroid dan hilangkan cyst. Ramai dikalangan kita wanita yang mempunyai masalah cyst atau fibroid samada kita sedar atau tidak. Kehadiran cyst pada setiap bulan adalah normal bagi semua wanita. Semua wanita yang sihat dan subur akan menghasilkan cyst pada ovari mereka.  Ovarian cyst ini disebut  “functional ovarian cyst”. Cyst ini mengandungi … Read moreSuplemen Bantu Kecilkan Fibroid, Hilangkan Cyst

Tanda Tanda Anda Mengalami Penyakit Vertigo

Pernah dengar penyakit Vertigo? Biasa yang kita dengar penyakit darah tinggi, kencing manis, gout, jantung. Mungkin ramai yang mengalaminya cuma tidak pasti kenapa dan bagaimana boleh terjadi. Apa Itu Vertigo Vertigo ni seumpama anda melayang-layang seperti tidak berpijak di bumi yang nyata. rasa seperti pening kepala, sekeliling berputar yang menyebabkan rasa tidak seimbang, nak jatuh atau … Read moreTanda Tanda Anda Mengalami Penyakit Vertigo

Resepi Milkbooster Buat Ibu-Ibu Menyusu

Memandangkan tak lama lagi nak masuk bulan puasa sebagai ibu yang menyusukan mesti ada rasa bimbang kan takut susu drop, badan menjadi sangat lesu tak bermaya. Dalam entri kali ni kak Arni akan kongsikan resepi milkbooster yang sangat mudah disediakan bagu ibu-ibu yang menyusu even yang tengah pregnant pun boleh amalkan. Resepi Milkbooster  Buat Ibu-Ibu … Read moreResepi Milkbooster Buat Ibu-Ibu Menyusu

Berpantang Cara Moden Kembali Sihat Dan Bertenaga Dengan Pantas

Zaman moden ni rata-rata nak sihat dan cantik dengan pantas selepas bersalin hakikatnya kita terlupa bagaimana badan kita berubah selama 9 bulan dengan rahim dari kecil menjadi besar, ditambah pula dengan luka bersalin samada bersalin normal atau caeserean. Badan kita ni lah satu-satunya yang perlu kita jaga, yang perlu kita belai supaya ia kembali sihat … Read moreBerpantang Cara Moden Kembali Sihat Dan Bertenaga Dengan Pantas