Kisah Pesakit Diabetes Dengan Vivix Shaklee – Shaklee Shah Alam

Vivix ialah sejenis sirap semulajadi yang bersifat antioksida. Antioksida ialah sejenis molekul-molekul yang berfungsi untuk melawan atau melambatkan proses pengoksidaan di dalam tubuh. Meskipun proses pengoksidaan ini merupakan sebahagian proses kehidupan yang biasa berlaku dalam tubuh, namun proses pengoksidaan yang terlalu banyak akan menyebabkan kerosakan dan kecacatan DNA di peringkat sel. Vivix bertindak untuk memastikan … Read moreKisah Pesakit Diabetes Dengan Vivix Shaklee – Shaklee Shah Alam

Mengapa Bayi Baru Lahir Berbau Wangi – Shaklee Shah Alam

Selalu kan kita dengar, wanginya bau baby, sedapnya bau dia, rindunya nak bau baby. Nak tau kenapa baby wangi? Bayi yang baru lahir bukan sahaja comel dan menawan tapi juga memiliki bau wangi yang sangat enak sehingga kita ingin selalu berada di sisinya. Menurut pakar, salah satu faktor ialah yang membuat wangi bayi baru lahir … Read moreMengapa Bayi Baru Lahir Berbau Wangi – Shaklee Shah Alam

Vivix Tonik Kencing Manis Semulajadi Berkesan – Shaklee Shah Alam

Bagaimana penyakit terjadi? Ianya bermula daripada kerosakan DNA dalam sel-sel tertentu. Kerosakan DNA ini jika tidak dirawat ia akan menghasilkan sel-sel yang rosak dan cacat dalam organ dan mungkin akan menyebabkan sesuatu penyakit. Penyakit diabetes berlaku apabila DNA sel-sel dalm organ pankreas mengalami kerosakan dan kecacatan. Sel-sel yang rosak dan cacat ini tidak menghasilkan hormon … Read moreVivix Tonik Kencing Manis Semulajadi Berkesan – Shaklee Shah Alam

Resepi Tuna Wrap Yang Mudah Dan Ringkas

Resepi Tuna wrap yang ringkas dan mudah disediakan ni sesuai sangat dimakan waktu sarapan, minum petang, makan malam atau waktu kita berkelah. Sesuai juga dibuat bekalan ke sekolah atau ke tempat kerja. Minuman pulak Performance Drink atau Cinch Tea hmm sedapnya dan menyegarkan 🙂 Biasanya waktu pagi sebelum anak-anak ke sekolah adalah waktu yang paling … Read moreResepi Tuna Wrap Yang Mudah Dan Ringkas

Perkongsian Pn Ernayanee Founder Dexandra, Jatuh Bangun Dalam Bisnes – Dexandra Shah Alam

Pn Ernayanee merupakan founder wangian Dexandra yang semakin dikenali ramai dan minyak wangi yang sentiasa mendapat permintaan yang tinggi. Semoga perkongsian ini memberi semangat untuk kita yang sedang melakukan bisnes. Jawapan : 1. Dari soalan pertama Bermula selepas kejatuhan memang mulakan dari 0, dari hutang keliling pinggang. TERPAKSA BERNIAGA dari rumah dari 2010. Ambil order … Read morePerkongsian Pn Ernayanee Founder Dexandra, Jatuh Bangun Dalam Bisnes – Dexandra Shah Alam

Berat Badan Turun Dengan Detox Parasit Shaklee – Shaklee Shah Alam

Pernah tak uolls dengar tentang detox atau selalu dengar tentang detox tapi tak tahu pun maknanya. Dalam entri kali ini saya akan ceritakan tentang detox. Detox ialah proses dimana badan mengeluarkan toksin yang boleh mengganggu kesihatan badan. Toksin yang tinggi dalam badan boleh menyebabkan badan tidak dapat menyerap nutrien dengan baik dan mengakibatkan badan menjadi … Read moreBerat Badan Turun Dengan Detox Parasit Shaklee – Shaklee Shah Alam

Vivix Membantu Untuk Kulit Kronik Seperti Jeragat, Kusam & Jerawat – Shaklee Shah Alam

Kulit bermasalah seperti jeragat, jerawat atau kusam yang mana semua masalah ini adalah sejenis radang. Radang pada sel ini juga dikenali sebagai inflamasi. Saya akan terangkan lebih lanjut dalam entri ini tentang kelebihan Vivix untuk kulit bermasalah. Radang atau inflamasi kulit ialah kesan tindakbalas semulajadi kulit pada serangan luar atau dalam. Contohnya seperti pigmen hitam … Read moreVivix Membantu Untuk Kulit Kronik Seperti Jeragat, Kusam & Jerawat – Shaklee Shah Alam

Kelebihan Mendaftar Ahli Shaklee – Shaklee Shah Alam

Sejak akhir-akhir ni ramai pula yang bertanya tentang kelebihan mendaftar sebagai ahli Shaklee. Dan bagaimana cara-cara untuk mendaftar. Tahniah kerana anda terbuka hati untuk mandaftar sebagai ahli Shaklee, ini bermakna anda dah jatuh cinta dengan produk Shaklee dan ingin berkongsi dengan orang lain apa yang anda rasakan selepas mengambil produk Shaklee. Beberapa perkara atau faedah … Read moreKelebihan Mendaftar Ahli Shaklee – Shaklee Shah Alam

Set Ibu Mengandung Shaklee – Shaklee Shah Alam

Semua ibu nak bagi yang terbaik untuk anak-anak semasa dari dalam kandungan lagi, betul tak? Pengambilan nutrisi yang lengkap dan berkhasiat sepanjang kehamilan adalah kunci utama kepada – Perkembangan otak dan minda bayi yang sempurna– Perkembangan fizikal bayi yang sihat– Pencegahan bayi dari mendapat jaundice/kuning Akak akan kongsikan suplemen/vitamin yang sesuai diamalkan semasa mengandung, yang … Read moreSet Ibu Mengandung Shaklee – Shaklee Shah Alam