Promosi Shaklee Bulan Oktober Yang Wajib Anda Tahu Dan Beli

Bulan Oktober ni memang “special” , sebab apa tau kalau uolls yang memang peminat Vitamin E dan sukakan kulit yang cantik , lebih-lebih lagi bakal pengantin, bulan ni Shaklee menawarkan beli 2 botol Vitamin E anda dapat diskaun 50%, best kan. Selain dari melicinkan kulit dan menghilangkan parut, ia juga berfungsi mengurangkan masalah jeragat, meningkatkan … Read morePromosi Shaklee Bulan Oktober Yang Wajib Anda Tahu Dan Beli

Kecil Kecil Cili Api ….. Apa Khasiatnya?

Gambar ihsan Google Setiap kali ke pasar, cili api mesti menjadi salah satu pilihan di gerai sayur. Maklumlah kan lidah melayu, nak buat sambal kicap, nak buat sambal belacan, nak masak daging lemak cili api , pendekata cili api ni boleh membangkitkan selera makan walaupun telinga dan lidah boleh berdesing, peluh meleleh-leleh hehe. Biasanya cili … Read moreKecil Kecil Cili Api ….. Apa Khasiatnya?

Aktiviti Bersama Si Kecil Semasa Cuti Sekolah

Memandangkan tak lama lagi cuti sekolah akan bermula, selain dari persiapan makanan yang mencukupi, ibu-ibu juga perlu kreatif melayan karenah anak-anak yang sedang membesar terutamanya yang berumur 4 hingga 10 tahun, bagi anak-anak yang meningkat remaja, lain pula caranya. Semoga dengan aktiviti yang dilakukan bersama ini samada di luar atau di dalam rumah, dapat memupuk … Read moreAktiviti Bersama Si Kecil Semasa Cuti Sekolah

Tip Dan Panduan Semasa Jerebu

Sumber KKM Kebelakangan ini hampir setiap tahun Malaysia di landa jerebu terutama dibahagian barat. Memang rasa menyesakkan sebab pandangan kita rasa terhalang, rasa nak bernafas pun tak selesa. Dalam erti kata yang lain semuanya serba tak kena.  Menurut laman web myhealth.gov.my ada menerangkan tentang maksud jerebu, punca jerebu, kesan jerebu, kumpulan yang berisiko akibat jerebu … Read moreTip Dan Panduan Semasa Jerebu

Shaklee MLM ? Apa Itu MLM , Apa Sebenarnya MLM ?

MLM tu Meniaga Larut Malam? Eh bukanlah walaupun macam sama 🙂 . MLM atau Multi Level Marleting atau Network Marketing merupakan antara 5 cara pemasaran yang boleh digunakan untuk menjual prroduk atau perkhidmatan kepada pelanggan akan tetapi ramai yang menyalahgunakan sistem ini dengan menindas orang lain yang menyebabkan ramai yang takut atau memandang sinis kepada … Read moreShaklee MLM ? Apa Itu MLM , Apa Sebenarnya MLM ?