Malaysia DiLanda Panas Yang Ekstrem

Seperti kita yang sedia maklum Malaysia sekarang dilanda cuaca panas kering, pasang kipas macam helikopter pun tak terasa, walaupun uolls duduk dalam aircond, tekak masih terasa kering dan tidak mengurangkan suhu badan yang panas. Bila cuaca panas melanda, ngeri pulak bila terfikir catuan air pada tahun lepas yang mana memang menguji kesabaran fizikal dan mental … Read moreMalaysia DiLanda Panas Yang Ekstrem

Testimoni Video Shaklee Yang Menggemparkan

Mungkin kita menghadapai masalah yang sama seperti mereka tapi kita tak tau Vitamin yang mana bersesuaian. Dengan perkongsian Testimoni Video Shaklee yang menggemparkan ini dapat membantu dan panduan uolls mendapat kesihatan yang lebih baik. Selamat menonton Ibu Hamil Yang Cergas Ibu Hamil Kuat Boleh Naik Flight & Panjat Candi Borobudur! Fuyooo! from iReach HD on … Read moreTestimoni Video Shaklee Yang Menggemparkan

Buah Betik Tingkatkan Kesuburan Sperma

Buah betik merupakan buahan  tempatan yang murah dan senang di dapati, buah betik juga mengandungi khasiat yang tinggi, ia mengandungi zat makanan yang diperlukan bagi kesihatan tubuh badan. Makan buah betik dibuang kulit dan disejukkan dalam peti sejuk memang segar rasanya. Khasiat Dan Kelebihan Buah Betik 1)  Bertindak Sebagai Tonik Tambahan Tahukah anda bahawa dengan … Read moreBuah Betik Tingkatkan Kesuburan Sperma

Tips Wanita Sibuk 24 Jam Untuk Mengurangkan Stres

Adakah gambar ini menggambarkan diri anda sekarang? Kalau kita tengok gambar tu anak perempuan wanita tersebut sedang merenung ibunya dia pun pelik dengan kesibukan ibunya ni baru tunjuk di dapur belum lagi depan komputer 🙂  Inilah situasi yang sering berlaku hampir kepada kita semua yang mempunyai keluarga dalam masa yang sama berkerjaya kecuali kalau kita … Read moreTips Wanita Sibuk 24 Jam Untuk Mengurangkan Stres

Hilangkan Parut Chickenpox Yang Hodoh Dengan Cepat

Siapa pernah kena cacar air atau chickenpox mungkin semasa kecil, semasa sekolah atau semasa dah dewasa? Saya sendiri pernah mengalaminya semasa umur 15 tahun, ingat lagi badan tiba-tiba rasa seram sejuk, macam nak demam, memang rasa tak selesa tiba-tiba ternampak 1 – 2 gelembung kecil di tangan, alamak balik je rumah terus tunjuk kat mak, … Read moreHilangkan Parut Chickenpox Yang Hodoh Dengan Cepat

Anis Choc Moist Cake Pasti Sedap

Gambar ihsan Google Chocolate cake siapa yang tak suka, rasanya semua orang suka coklat betul tak? Macam saya sendiri setiap kali menyambut Birthday anak-anak, memang saya akan tempah coklat kek walaupun diluarnya pelbagai gambar permintaan anak-anak. Dan kebiasaannya memang akan licin itu yang kita nak betul tak? Yang penting tidak membazir dan anak-anak suka. Saya … Read moreAnis Choc Moist Cake Pasti Sedap

Bayam Oh Bayam Manfaat Dan Khasiat Untuk Ibu Hamil

Antara sayur yang sering menjadi pilihan saya semasa ke pasar ialah Sayur Bayam, antara sebab yang utama ialah anak-anak suka dan makan tanpa buat muka yang benci sangat dengan rasa sayur hehe, mungkin masa saya mengandungkan mereka dan semasa mereka masih bayi saya setiap kali masak bubur saya masukkan sekali daun bayam. Agaknya lah. Kalau … Read moreBayam Oh Bayam Manfaat Dan Khasiat Untuk Ibu Hamil

Sumber Tenaga Segera DiTempat Kerja – Multivitamin

Biasanya kalau bekerja dipejabat apabila mata seharian menatap skrin komputer mulalah perut berbunyi, mata makin lama makin layu. Terutamanya ketika anda sedang sibuk bekerja sementara sampai waktu makan atau sementara menunggu masa nak balik. Rasa macam nak kunyah-kunyah sesuatu sambil buat kerja tapi takkanlah nak makan nasi goreng ke, mee goreng ke mau satu opis … Read moreSumber Tenaga Segera DiTempat Kerja – Multivitamin

Promosi Bulan Februari Shaklee Harga Murah, Set Sendi Mampu Milik

Promosi yang sesekali je datang, wajib beli ni, mana tau lepas ni dah takde promosi yang super best ni. Bagi yang belum tahu khasiat dan kebaikan Ostematrix Shaklee boleh klik sini manakala khasiat dan kebaikan Vitalea Shaklee boleh klik sini. Bukan Ostematrix dan Vitalea sahaja yang harga runtuh bulan ni, Joint Health Tablet dan Vitalea For … Read morePromosi Bulan Februari Shaklee Harga Murah, Set Sendi Mampu Milik