Anda Ibu Bekerja Dan Menyusu Tetapi Mempunyai Masalah Menyediakan Stok..Ikuti Kisah Berikut

Ibu Yg PANIK Nak Tambah Susu Badan; Hingga Sanggup…. from iReach HD on Vimeo. Bagi ibu bekerja dan masih menyusukan bayi, pelbagai masalah, persoalan yang timbul dalam menjayakan penyusuan sekurang-kurangnya 6 bulan pertama dan sebaik-baiknya adalah sehingga 2 tahun menyusukan bayi. Mungkin anda telah menggunakan pelbagai cara tetapi masalah yang sama tetap berulang. Dengan menonton … Read moreAnda Ibu Bekerja Dan Menyusu Tetapi Mempunyai Masalah Menyediakan Stok..Ikuti Kisah Berikut

Berita Tergempar ….15 Testimoni Vitamin Kecantikan Shaklee Dan Video

Seperti yang uolls sedia maklum bulan ni adalah bulan kecantikan Shaklee, sebab apa? Sebabnya ialah Shaklee menawarkan harga yang tak masuk akal untuk Set Vitamin Kecatikan agar uolls boleh sentiasa menjaga kecantikan dan kesihatan kulit uolls dengan modal yang minima. Bagi yang terlupa promo bulan ni, saya naikkan lagi poster Vitamin C, Vitamin E dan … Read moreBerita Tergempar ….15 Testimoni Vitamin Kecantikan Shaklee Dan Video

Promosi Berganda-ganda Dari Shaklee…Jimat Dan Murah

Bulan Disember ni Shaklee buat kejutan melampau dengan menawarkan promosi  yang sangat jimat, murah dan harganya memang di luar jangkaan. Ni bukan cerita dongeng tapi kisah benar…eh pandai je cakap Shaklee dah tak nak beroperasi kat Malaysia, Shaklee buat promosi ni tanda penghargaan untuk pelanggan kita yang setia dengan produk Shaklee, Shaklee sayang dengan korang … Read morePromosi Berganda-ganda Dari Shaklee…Jimat Dan Murah

5 Petua Lebatkan Rambut Secara Semulajadi

Aduhai stresnya tengok rambut sendiri kat sikat, di atas lantai, dalam bilik air, macam mana ni, mau botak tak lama lagi, lebih-lebih lagi selepas bersalin, kesian tengok rambut. Mesti ada petua lebatkan rambut secara semulajadi.  Sebelum kita mengamalkan petua semulajadi bagi lebatkan rambut, kita tengok dan senaraikan corak pemakanan dan gaya hidup kita. Pada dasarnya, … Read more5 Petua Lebatkan Rambut Secara Semulajadi

Petua Menghilangkan Jeragat Dan Tompok Hitam DiWajah

Jeragat….oh jeragat kenapa la dia muncul, selain rawatan laser, ada tak cara lain untuk menghilangkan jeragat pada wajah mungkin penggunaan krim yang khusus atau vitamin atau petua menghilangkan jeragat dan tompok hitam di wajah, tengah rungsing ni suami pun dah tegur. Sebelum kita melihat petua menghilangkan jeragat dan tompok hitam diwajah, kita perlu tahu punca … Read morePetua Menghilangkan Jeragat Dan Tompok Hitam DiWajah

Cara Mengatasi Kulit Kering Dan Kusam Dengan Shaklee

Situasi kulit kering, menggelupas dan kusam mungkin kita pernah mengalaminya akibat tersalah memilih produk penjagaan muka yang mana kesannya sangat ketara sehingga apabila terkena pancaran matahari terasa peritnya akibat lapisan kulit menjadi semakin nipis. Pernah tak terjumpa mereka yang  kulit muka kemerah-merahan seperti kesan terbakar dan warna kulit muka sangat berbeza dengan warna kulit tangan. … Read moreCara Mengatasi Kulit Kering Dan Kusam Dengan Shaklee

Surirumah Juga Mempunyai Impian…Shaklee Jawapannya

Dah dengarkan apa yang cuba disampaikan oleh Madam Bonnie, kita boleh ubah cara kita berfikir dan buang segala yang negatif tentang surirumah. Ayat-ayat seperti Ala aku surirumah je, macam mana nak tolong orang lain duit pun suami yang bagi tapi tangan sedang scroll newsfeed FB hmm. Apakata gunakan kelebihan yang ada seperti anda boleh online … Read moreSurirumah Juga Mempunyai Impian…Shaklee Jawapannya