Kelebihan dan Kebaikan Peppermint Ginger Shaklee – Atasi Perut Sebu

Kuih dan muih beraneka macam, ketupat, rendang, lemang, nasi minyak, ayam percik, sate wah berderet-deret makanan yang dinikmati semasa bulan raya, tu belum masuk lagi minuman yang pelbagai perisa, untung rakyat Malaysia ni mewah dengan makanan. Tapi…. kebarangkalian perut anda sebu, rasa tak sedap, senak, tak lawas adalah sangat tinggi semasa musim perayaan ni. Penyelesaiannya … Read moreKelebihan dan Kebaikan Peppermint Ginger Shaklee – Atasi Perut Sebu

Kelebihan dan Kebaikan Vita-lea Shaklee

28 July 2014 Masa mula-mula saya jatuh cinta dengan Vita-Lea Shaklee ialah pertama kali saya makan Set Menyusu Shaklee, Vita-Lea merupakan salah satu vitamin yang ada dalam set menyusu Shaklee. Kalau uolls nak tahu Vita-Lea Shaklee adalah multi vitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia. Asalnya dikenali sebagai “Vitalize-Mineral” dan disingkatkan sebutan kepada “Vita-min” … Read moreKelebihan dan Kebaikan Vita-lea Shaklee

Tingkatkan Sistem Imun Semasa Musim Perayaan

27 Julai 2014 Sumber Google Biasanya semasa musim perayaan, kalau boleh nak makan semua  yang terhidang di atas meja walhal perut dah bagi signal suruh berhenti, bahkan Nabi pun menggalakkan umatnya hanya makan ketika lapar dan berhenti sebelum kenyang. Entri kali ini bersempena Hari Raya saya akan kongsikan beberapa Tip Tingkatkan Sistem Imun. Makan Dengan … Read moreTingkatkan Sistem Imun Semasa Musim Perayaan

Cara Makan Lecithin Shaklee Yang Perlu Anda Tahu

Lecithin untuk kurus, kalau nak kurus makan Lecithin, kalau makan Lecithin, Omega dan Herblax lagi bagus dan lagi cepat turun berat badan. Mesti uolls semua selalu dengar dan baca kan, Masih tak percaya lagi kebaikan Lecithin?  Saya akan kongsikan dengan pembaca sekalian perbezaan Shaklee dan manfaat yang uolls boleh dapat dari pengambilan Lecithin. Lecithin Shaklee … Read moreCara Makan Lecithin Shaklee Yang Perlu Anda Tahu

Kelebihan B Complex Shaklee – Manfaat Penuh Vitamin B Untuk Anda

23 Julai 2014 Semua orang yang mengandung dan pernah mengandung pasti tahu kepentingan Asid Folik kepada kandungan, untuk pengetahuan semua para saintis Shaklee telah mencipta asid folik secara semulajadi yang pertama di dunia dengan kadar keboleh serapan (bioavailability) yang sangat tinggi dan berkualiti. Ini kerana, asid folik yang semulajadi tidak mudah diserap oleh tubuh dan … Read moreKelebihan B Complex Shaklee – Manfaat Penuh Vitamin B Untuk Anda

Harga Set Bersalin Shaklee – Perkembangan Deria Janin

22 Julai 2014 Perkembangan Deria Janin Pendengaran Janin yang sedang membesar akan memberi tindak balas kepada bunyi bising pada usianya sembilan minggu. Pada penghujung trimester kedua, dia boleh mendengar dan mengenali bunyi, misalnya denyutan jantungnya menjadi perlahan apabila ibunya bercakap. Saya sangat galakkan ibu bapa sentiasa berkomunikasi dengan bayi anda dan sebaiknya ibu sentiasa baca … Read moreHarga Set Bersalin Shaklee – Perkembangan Deria Janin

Tingkatkan Sistem Imun Anda Dengan Nutriferon Shaklee

22 Julai 2014 Penemuan terhebat dalam bidang immunologi. Interferon buat julung kalinya ditemui oleh Dr. Yasushiko Kojima dari University Tokyo pada tahun 1954. Selepas membuat kajian selama 40 tahun dan semakan semula  beribu-ribu jenis sebatian dan lebih 200 jenis herba yang berlainan, Dr Kojima telah berjaya membangunkan satu-satunya interferon semulajadi di dunia (Nutriferon). Dia telah … Read moreTingkatkan Sistem Imun Anda Dengan Nutriferon Shaklee

Garlic Shaklee /Garlic Complex Shaklee

# Meningkatkan sistem imun # Anti bakteria dan anti viral # Menurunkan tekanan darah dan tahap kolesterol Perbezaan Shaklee Dibuat dari bawang putih jenis premium, bebas dari racun perosak dan ditanam secara organik.  Dihasilkan secara eksklusif pada suhu bilik untuk memastikan pengekalan 100% Allicin aktif (tidak semua tablet garlic yang dijual di pasaran mengandungiAllicin aktif) … Read moreGarlic Shaklee /Garlic Complex Shaklee

Kelebihan Dan Kebaikan Herb-Lax Shaklee

17 July 2014, Khamis Di musim perayaan selain dari faktor pemakanan yang mengganggu sistem pencernaan ialah suasana persekitaran juga boleh menyebabkan rutin pembuangan terjejas oleh sebab itu antara vitamin yang jadi teman setia saya ialah Herb-Lax, kenapa Herb-lax? Manfaat Utama Herb-Lax ialah # Pembersihan najis yang tersekat # Meransang usus untuk percepatkan proses permbersihan secara … Read moreKelebihan Dan Kebaikan Herb-Lax Shaklee