Vitamin Set Berpantang Shaklee

Bagi mereka yg masih mencari2 set berpantang, ini lah jawapannya, boleh diteruskan semasa menyusukan bayi Alhamdullilah..ari ni ari yg ke 12 sy berpantang..kali ke 3 operation. .berpantang dgn set shaklee..sgt2 membantu..luka luar cpt kering..cpt sembuh..walaupun mula2 sakit sikit2 tp berkat amalkan dgn konsisten skrng byk perbezaan..bdn segar..xletih..sentiasa rasa kenyang..pergi klink pun org akn tegur knpa jln … Read moreVitamin Set Berpantang Shaklee

Vitamin Untuk Hamil – Folic Asid

Setiap kali mengandung ketiga-tiga orang anak saya, doktor akan membekalkan Folic Asid, masa ni tak kenal lagi vitamin Shaklee, kalau dah kenal of coz saya akan mengambil Shaklee. Bagi yang baru mengandung pasti ingin tahu kebaikan Folic Asid betul tak? Kepentingan Folic Asid kepada wanita yang mengandung dapat mengurangkan risiko untuk mendapat bayi yang menpunyai … Read moreVitamin Untuk Hamil – Folic Asid

Vitamin Untuk Ibu Berpantang

Ramai yang telah mendapat kebaikan dr ESP Shaklee. Selalu juga kehabisan stok disebabkan permintaan yg tinggi dr customer2 kami. ESP bukan sahaja diminum oleh ibu yang berpantang malah mereka – Yang menyusukan anak– Yang menjaga kecantikkan kulit– Yang ingin mendapatkan cahayamata– Yang ingin menurunkan berat badan Sesuai diminum lelaki, wanita, pelajar sekolah dan orang tua … Read moreVitamin Untuk Ibu Berpantang

Vitamin Untuk Ibu Mangandung

Shaklee merupakan vitamin yang lengkap dr ingin mengandung, mengandung, berpantang dan menyusukan. Ramai yg telah mendapat manfaat dr vitamin Shaklee. Salam Syawal warga GBS. Nak Share sikit dengan semua.Alhamdullilah syukur pada Allah. 8/8/13 genap usia kandungan sy 5 bulan. Masih berbaki 4 bulan sebelum si precious ni kuar. Terima kasih Allah sebab ditemukan dengan Shaklee dan … Read moreVitamin Untuk Ibu Mangandung

Vitamin Untuk Kecergasan

Kebanyakkan para ibu menghadapi situasi yang sama setiap hari dengan situasi testimoni berikut. Energy Tea Mix Shaklee BFF ku ♥♥♥============================Saya nak share sikit mengenai ETM ni. Baru je saya consume dalam seminggu ni tapi alhamdulillah saya jatuh cinta lagi dengan lagi 1 produk Shaklee…hehe…Saya bukanlah nak fokus pada pengurusan berat badan tapi sekadar nak test power … Read moreVitamin Untuk Kecergasan

Vitamin Untuk Sakit Lutut

Ramai yg telah mendapat kesan positif hasil pengambilan Shaklee dgn konsisten dgn izin Allah jua. Bg mereka yg selalu ibu ayah mengadu kesakitan lutut apakata anda hadiahkan mereka sesuatu yg berharga agar mereka dpt menjalani kehidupan seharian tanpa kesakitan. Jemput baca testimoni Joint Health Tablet. Salam…nak share testimoni mak sy..mak sakit dan bengkak pd lutut … Read moreVitamin Untuk Sakit Lutut

Vitamin Untuk Anak Ada Asthma

Bagi mereka yg mkn secara konsisten Mealshakes dan Omega Guard, jom baca testimoni Hari ini saya nak share tentang testimoni anak saya.Anak saya ni ada asthma n setiap kali makan or minum minuman sejuk pasti akan terkena asthma…3 bulan yg lepas saya berikan dia mealshake n omega…Syukurlah selepas menggambil supliment ini dia x diserang asthma … Read moreVitamin Untuk Anak Ada Asthma

Vitamin Untuk Kulit Cantik

Omega Guard salah satu vitamin kegemaran kami sekeluarga, perubahan yg paling suka time Raya sbbnya masa Raya kita makan pelbagai jenis makanan, perut akan jd sebu, badan lesu tapi sejak amalkan Omega Guard rasa badan lebih selesa dan yg penting proses pembuangan berjalan dgn lancar . Selain itu, jom kita baca testimoni ini TESTIMONIAL!! TESTIMONIAL!!! SHAKLEE … Read moreVitamin Untuk Kulit Cantik

Vitamin Hari Raya

Sepanjang perjalanan pergi balik ke Johor melalui N9, pokok durian sedang mengeluarkan hasil, sedap kan buah durian, buat serawa durian mkn dgn roti dan pulut. Ditambah lagi dengan lemang, pelbagai rendang ayam, daging. Minum air sirap, kordial, air bergas dan berais, bertandang ke rumah saudara mara keluar masuk dr dlm keta yg beraircond ke kawasan … Read moreVitamin Hari Raya