Testimoni Set Berpantang Shaklee – Luka Cepat Sembuh, Badan Cergas dan Tidak Sembelit

Salam rakan2 gbs.saya nak share testimonial saya sewaktu makan set berpantang….Saya mKn set berpantang nie waktu tu saya berpantang untuk anak kedua saya yang lahir 25 september 2012. Setelah saya makan set berpantang, saya memang nampak keberkesanan yang cukup positif sewaktu berpantang sehingga mak sendiri bgtau time pantang….’mak xsempat nak buat reneh ubat kampung, muka … Read moreTestimoni Set Berpantang Shaklee – Luka Cepat Sembuh, Badan Cergas dan Tidak Sembelit

Testimonial Ibu Menyusu Semasa Bulan Puasa

Testimonial ibu menyusu semasa bulan puasa dengan ESP dan Performance Drink.Ni dari pengalaman saya sendiri…saya ambil esp pd.bulan ramadhan thn.lps..alhamdulillah..ms 2 sy still bf n membuat stok ebm utk baby..walaupun berpuasa susu sentiasa ada utk dibuat stok n bdn pun x letih sgt..yg seronoknya bdn saya makin kurus walaupun sy mkn byk time bersahur n … Read moreTestimonial Ibu Menyusu Semasa Bulan Puasa

Omega Guard Shaklee – Asid Lemak Penting Yang Diperlukan Oleh Tubuh

Hari ini saya bercerita tentang Omega Guard Shaklee bagaimana  peranan dia sebagai asid lemak penting yang diperlukan oleh tubuh kita. Asid lemak Omega 3 (EPA & DHA) merupakan sejenis asid lemak yang penting dan diperlukan  untuk keseluruhan kesihatan manusia. Memandangkan ia tidak dapat dihasilkan sendiri oleh tubuh, maka kita perlu menadapatkannya melalui diet atau pengambilan … Read moreOmega Guard Shaklee – Asid Lemak Penting Yang Diperlukan Oleh Tubuh

Omega Guard – Shaklee Supplemen Minyak Ikan Terbaik

Shaklee Omega Guard merupakan supplemen pemakanan yang mengandungi minyak ikan. Bagi setiap 1 hidangan OmegaGuard memberikan 1000mg asid lemak Omega 3 termasuk DHA dan EPA.Ia juga ultra tulen dan berkualiti tinggiIkan laut dalam kaya dengan Omega 3 namun ia sarat dengan merkuri ekoran dari pencemaran laut. Namun OmegaGuard dihasilkan melalui satu proses penyulingan proprietari molekul … Read moreOmega Guard – Shaklee Supplemen Minyak Ikan Terbaik

Pusat Perubatan Universiti Malaya

Assalammualaikum Dan Selamat Pagi Hari ini saya akan bercerita kisah saya melahirkan anak yang ketiga di PPUM pada tahun 2010, masa tu masih dibangunan lama. Apa kelas bersalin di PPUM? Beranak kat hospital swasta kan lagi best, ia akan jadi best kalu free dan ditanggung oleh company tempat anda/suami berkerja 🙂 3 kali bersalin 3 … Read morePusat Perubatan Universiti Malaya

Testimoni Vitamin Menyusu

Assalammualaikum Dan Selamat Pagi, selamat berpuasa utk mereka yg berpuasa sunat hari ini.Jom kita baca testimoni mereka yg istiqamah dengan set menyusu Shaklee.Semasa melahirkan anak pertama, saya cuma dapat exclusive breastfeed sehingga usianya 8bulan sahaja. Sangat sedih bila susu merudum gara2 letih,lesu,tidak bertenaga selepas kembali kerja. Jadual mengepam pula tidak konsisten dan mengakibatkan stress yang melampau. … Read moreTestimoni Vitamin Menyusu

Vitamin Untuk Sakit Sendi

Shaklee Advanced Joint Health Tablet mengandungi ekstrak unik Boswellia aktif dengan paten tertunda ekstrak jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan. Campuran formula saintifik ini juga mengandungi ekstrak jagung yang membekalkan satu sumber glukosamina yang pekat dalam campuran yang akan memanfaatkan kesihatan sendi … Read moreVitamin Untuk Sakit Sendi

Faedah Dan Kebaikan Energizing Soy Protein Shaklee

ESP atau Energizing Soy Protein merupakan protein berkualiti tinggi yang berasaskan tumbuhan yang lengkap* ESP bukan GMO (organisma tidak diubah suai secara genetik)* Rendah lemak secara semulajadi* Bebas kolesterol* Protein lengkap dengan kesemua sembilan asid amino perluSebagai sebahagian daripada diet seimbang, protein soya* Membantu membina otot, kulit dan hormon* Menyumbang makanan yang sihat kepada sistem … Read moreFaedah Dan Kebaikan Energizing Soy Protein Shaklee

Set Bersalin Shaklee Boleh Kurus

Ada sesetengah ibu yang tidak menitikberatkan tentang berat badan terutamanya semasa dalam pantang, persoalannya adakah keadaan ini akan menyukarkan penurunan berat badan yang diinginkan? Setiap ibu perlu menjaga pemakanan waktu pantang dan menyusukan anak secara eksklusif  untuk mencapai target berat badan yang diidamkan. Penurunan berat badan yang maksimum selepas bersalin adalah 0.5kg seminggu. Pemakanan sewaktu … Read moreSet Bersalin Shaklee Boleh Kurus