Shaklee Meal Shakes

Dengan tabiat yang sering berkejaran dan tergopoh-gapah, kanak-kanak selalunya tidak punya waktu untuk duduk diam menikamati hidangan mereka. Sebab itulah mereka perlukan pilihan makanan yang bukan hanya segera tetapi juga berkhasiat untuk mereka seperti pilihan berkhasiat hidangan Shakes Shaklee yang rendah lemak dan rendah glisemik. Rasa yang hebat , pek minuman extra nutrisi yang mudah … Read moreShaklee Meal Shakes

Hari Keluarga

Baru-baru ni Persatuan Penduduk taman kami telah mengadakan sambutan hari keluarga, lebih kurang 40 keluarga yang menyertainya. Kami bermalan di Camar Laut Resort, Bagan Lalang. Bermula dengan konvoi beberapa kereta dan sampai di tempat penginapan lebih kurang jam 2 petang. Sebelum tu kami menikmati hidangan makan tengahari di gerai yang berhampiran mengadap laut yang terbentang … Read moreHari Keluarga

Testimoni Set berpantang dan menyusu Shaklee.

Salam semua .. Harini saya nak sambung testimoni saya. Sebelum ni testimoni saya tentang set Ibu mengandung. Kali ni saya cerita semasa berpantang dan sekarang ni iaitu menyusu kedua2 anak saya dengan sepenuhnya. Selepas saya bersalin saya still masih sambung set mengandung tu iaitu vit c, vitalea, vit b comp dan ostematrix. Tapi cuma tambah … Read moreTestimoni Set berpantang dan menyusu Shaklee.

Testimoni Alfalfa Shaklee

Testimoni Alfalfa Shaklee Knp saya suka dengan alfalfa? 1. Alfalfa sebagai milkbooster – susu cpt bengkak pas makan alfalfa lebih2 lagi bila kita minum air dalam kuantiti yang cukup. Saya terpaksa reducekan dose sbb tak tahan dgn bengkak susu2. Alfalfa menghilangkan keputihan – mmg completely hilang, takde kesan smpi sekarang3. Alfalfa membantu pelawasan – sy … Read moreTestimoni Alfalfa Shaklee

Kepentingan Protein

Protein adalah bahan utama dalam pembentukkan pelbagai organ dan tisu dalam badan serta komponen utama kepada hormon manusia. Ia juga meransang fungsi psikologi. Maka setiap organ kita memerlukan protein. Kekurangan protein menyebabkan kelemahan dalam sistem imun untuk melawan penyakit, masalah lebihan air yang tinggi dalam badan, kehilangan kepejalan otot, perubahan warna rambut, bantut pertumbuhan, masalah … Read moreKepentingan Protein

Mata Kering

Adakah mata anda sentiasa kering? Nampaknya anda perlu menambah pengambilan ikan dalam menu harian anda. Untuk itu pilihan ikan adalah ikan salmon, sardin dan mackerel yang kaya dengan asid lemak omega 3. Asid lemak ini digunakan oleh tubuh untuk menghasilkan air mata dan juga beberapa fungsi yang lain. Penyelidik mencadangkan agar mereka yang sering mengalami … Read moreMata Kering

Testimoni Omega Guard dan Vitalea For Children

Sharing is caring.. Assalamualaikum… hari2 baca testimoni hebat kwn2…teruja sgt2 so kali ni nak share giliran testimoni sendiri plak.Saya mula amalkan suppliment omega guard pada anak saya start bulan Jan 2013. Sblm tu memang kerap bawak harraz g klinik disebbkan kerap selsema n banyak kahak. Hati ibu mana yang x risau kan? klu tiap2 hari … Read moreTestimoni Omega Guard dan Vitalea For Children

Testimoni

Testimoni Omega Guard Shaklee Slama ni duk bace testimoni org je… Arini sempena tahun baru, nk la wat testimoni sendiri…Saya amalkan esp+omega+alfafa.. memula dlu sye mmg tak yakin. Tp bile tgok hasilnya,mmg sgt memuaskan. Susu badan makin byak,berat badan sye turun 7kg!!.. mmg tak sangka..n yg bestnye, ramai tegur Kate muka nampak berseri… Credit to … Read moreTestimoni