Set Berpantang

Terdapat pelbagai jenis set berpantang yang terdapat dipasaran, bagi ibu-ibu yang akan bersalin/baru bersalin pasti akan keliru set mana yang perlu dibeli. Terdapat beberapa kriteria yang harus anda fikirkan semasa membeli set berpantang. Antaranya ialah Pastikan set yang anda beli itu mestilah selamat dan tidak memberi sebarang kesan mudarat kepada ibu dan bayi. Terdapat set … Read moreSet Berpantang

Testimoni ESP Shaklee

Testimoni ESP Shaklee.salam semua..selalunye bace testimoni org je,skrg sy nk share ckit.sy da amalkan esp 2bln.alhamdulillah,dlam mase 2bln berat sya da trun 6kg dari 63kg.saye rase xlapar,xpnat.mmg terkjut sgt..bukan tu je,,esp membantu sy susu jd pekat,anak pun da xbgun mlm mcm sblm ni.mmg sgt membantu..selain tu,,ramai yg tegur kulit muka kelihatan berseri2.. ESP mmg best!!!,,thanks … Read moreTestimoni ESP Shaklee

Kebaikan GLA

Adakah anda inginkan kulit wajah yang bersih berseri atau glow, ingin awet muda atau sering mengalami PMS yang menyakitkan setiap bulan sampai perlukan pil penahan sakit? Atau kitaran haid yang tidak teratur? Maka jawapannya ialah anda perlukan GLA Shaklee. Apa itu GLA? Nama saintifik GLA ialah Asid Linolek Gama. Setiap kapsul mengandungi lebih 300mg GLA … Read moreKebaikan GLA

Vitalea

Harga : RM88.75, EM: RM93.75 Hari ini saya akan bercerita tentang kebaikan vitamin Vitalea Shaklee yang mempunyai pelbagai khasiat bahkan vitalea merupakan multivitamin dan mineral pertama yang dicipta di dunia. Setiap tablet mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayuran dan buah, 12 vitamin dan 7 mineral penting sebagaimana di sarankan oleh RDA. Ia … Read moreVitalea

Vitamin E – with Grape Seed Extract

Kebaikan grape seed extract Extract biji anggur mengandungi pelbagai khasiat penting bahan-bahan kesihatan seperti protein, liquid, karbohidrat, polifenol (yg dtg terutamanya dalam bentuk flavonoid, juga dikenali sebagai bioflavonoids). Flavonoid istilah yang digunakan untuk kelas bahan kimia tumbuhan yang dikenali untuk aktiviti mereka sebagai anti oksida yang sangat kuat dan dengan itu keupayaan mereka dalam melindungi … Read moreVitamin E – with Grape Seed Extract

Buasir

Kena buasir? Ada orang akan membuat lawak sekiranya terdengar rakan atau saudara yang terkena buasir, hakikatnya bagi mereka yang pernah terkena buasir atau sedang mengalaminya sahaja yang faham betapa sakitnya kalu kena buasir ni. Ia boleh terjadi kepada sesiapa sahaja tidak mengira umur atau jantina. Antara faktor penyebab buasir ialah cirit birit kronik, kurangnya pengambilan … Read moreBuasir

Menyusukan Bayi Selepas Ceaserian

Salam untuk pembaca blog saya yang budiman, tajuk blog saya mengingatkan saya tentang pengalaman saya sendiri yang menyusukan bayi sebaik sahaja melahirkan anak saya secara ceaserian, saya mempunyai 3 pengalaman secara ceaserian di 3 hospital yang berlainan. Kenangan yang paling manis ialah semasa bersalinkan anak saya yang ke 3 di Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM) … Read moreMenyusukan Bayi Selepas Ceaserian

Testimoni

Testimoni Shaklee.. akums kawan2 semua..sy ingin berkongsi..sy dh ambk produk shaklee ni dh nk masuk 6 bulan..mmg sgt2 ketara perubahan dr segi kulit n kesihatan..sy ambil set B + ESP + vita E + ostematrix…dulu selalu sy penat n cepat nk demam tp skrg rasa antibodi makin kuat n x cepat letih lebih2 lagi sy … Read moreTestimoni