Testimoni

Testimoni Mealshakes Shaklee. baru 3 hari perkenalkan MEALSHAKE pada Hadif..memang membantu;-)..sebelum ni susah betul nak pujuk dia makan, terutama nasi..baru nak suap, dah geleng kepala..asyik nak main saje..umur dah setahun lebih xkan nak membesar dgn susu je..mana cukup kan? semalam cikgu Taska dia gtau..sarapan bubur nasi & lunch makaroni sup habis:-)..sebelum ni 2-3 mulut je, … Read moreTestimoni

Testimoni

Berikut adalah testimoni yang berpuasa hati dengan Shaklee Testimoni ShakleeSalam..slamat hari raye….just nak share betape bestnye ESP utk ibu2 yg BF baby….sebelum ni jarang2 je minum ESp sebab selalu terlupe & malas…tapi dalam bulan puase ari tu saya minum ESP setiap kali sahur (3 sudu ESP)…minum hanye sebab nak puase , so bleh lah tahan … Read moreTestimoni

Lecithin

Wah lama rasanya tak update blog maklum la sibuk beraya. Apa khabar semua, ramai yg dh mula bekerja hari ini, anak2 pun dah start sekolah hari ni. Minggu ini ada cuti 3 hari bersambung dengan hari kemerdekaan kita, memandangkan kita masih dalam mood Raya, saya pasti jemputan rumah terbuka Hari Raya sudah berderet-deret, Alhamdullilah rezeki … Read moreLecithin

Selain daripada hadiahkan utk ibubapa tersayang kuih muih sempena Hari Raya, apakata kali ni kita hadiahkan juga vitamin Joint Health Tablet agar mereka dapat bergerak dgn bebas secara semulajadi. Apa kelebihan Joint Health Tablet ini.Shaklee Advanced Joint Health Tablet mengandungi ekstrak unit Boswellia aktif dgn paten tertunda , ekstral jagung dan nutrient penting lain termasuk … Read more